fbpx

Lej et podcast studie

Mangler du et podcast studie?

Vores podcaststudie er akustikbehandlet og 70m2 stort. Det er skabt til både at optage lyd, men også videopodcasts. Det kan næsten ikke blive nemmere at optage hos os.

Du møder op, bliver modtaget af en tekniker, finder dig til rette og trykker på den røde knap. Så er optagelsen igang! Vil du gerne optage din podcast med video? Eller har du brug for teknisk hjælp til efterredigering? Så kan du altid skrive til os eller spørge om det på dagen.

Læs mere herunder omkring vores podcast studie:

2 timers optagelse 500kr ex. moms

Hos os, kan du booke studiet i 2 timer og op efter. Kontakt os for et tilbud.

heldagsbooking 1500kr ex. moms

Skal du optage flere podcast? Og vil du gerne spare lidt penge? Book studiet en hel dag á 8 timer for 1500kr.

VIDEOpodcast 1500kr ex. moms

Studiet er skabt til at optage videopodcasts. Du kan optage i op til 2 timer og vi klipper podcasten imellem de 2 kameravinkler. Prisen er uden rettelser til indholdet.

postproduktion & teknisk hjælp

Skal du vi klippe din podcast? Eller har du brug for teknisk hjælp? Kontakt for mere info.

Sådan lejer DU podcast studiet:

1)  Du kontakter os booker en tid
2) Din tid bekræftes
3) Du møder op og bliver modtaget
4) Du trykker på den røde knap og optagelsen er igang.
5) Optagelsen er færdig – tak for idag!

OBS: Du skal medbringe eget microSD kort som dine filer optages på. Har du ikke et? Så kan dette tilkøbes ved 100kr tillæg til den samlede pris. Så har du et, til næste gang du optager hos os! 

Vi optager som standard i single track. Skal du optage i multitrack? Så giv os besked ved ankomst.

Til studiet er der tilknyttet:

– Køkken (inkl. elkedel, service og kaffe)
– Toilet
– Fællesområde
– Køleskab
– 2 timers fri parkering foran bygningen
– Fri parkering bag bygningen

Studiet er videoovervåget

Lej vores podcast studie

Udfyld formularen for at booke vores podcast studie allerede i dag, og styrk dig selv og din podcast! Du kan også sende os en mail på studie@v2social.dk. Vores podcast studie kan lejes alle hverdage fra 08-16. Ved aftenoptagelser, send os en besked. Har du brug for at vi kommer til dig? Så kan dette også lade sig gøre! Vi glæder os til at optage med dig!

Ludvigs podcast optages i studiet:

Hos V2 Social bruger vi kun det bedste udstyr, podcast mikrofon, lydkort etc. og har de optimale omgivelser til optagelse – hvor vores podcast studie blandt andet er akustikbehandlet for optimal lyd. Vi hjælper dig igang med at optage, hvor vi sørger for at du kommer godt på plads og er helt klar til optagelse. Vil du have filmet din podcast? Så er dette noget vi også også hjælpe med – vi er nemlig specialister i produktion af video, og har selv erfaring med videoproduktion til podcast fra vores eget program.

I vores podcast studie kan vi filme og producere din podcast i et professionelt lyd & lys-setup. Her vil vi som regel producere en hovedvideo inkl. en række mindre videoer. Dermed har du hovedafsnit og outtakes til brug på dine sociale medier – i videoformat! Se bl.a. vores videoproduktioner her.

Så det er meget simpelt – du skal blot trykke på den røde knap, så er du igang. Og vores bedste råd til dig er – lav din egen podcast nu!

Se vores video podcast

Vi er eksperter i at producere video hos V2 Social, så det var naturligt at vi filmede vores egen podcast, til brug på de sociale medier. Med videoformatet, når du flere mennesker og øger dine konverteringer og engagements. Vi har stor erfaring med B2B og virksomhedsvideo (se bl.a. virksomhedsvideo cases her).

Vil du se vores videopodcast med “Ludvigs Podcast“? Så se mere herunder:

Vil du vide mere om podcasting?

Skal du til at optage en podcast? Så kan du læse om hvilket podcast udstyr du skal bruge. Ellers kan du trykke på knappen herunder, og besøge vores blog.