fbpx

Lej et professionelt podcast studie

Mangler du et podcast studie? Så kan du leje vores professionelle podcast studie, så du kan optage din podcast i høj kvalitet! Vi gør det nemt at lave din egen podcast og så sørger vi for at der er tilknyttet en tekniker, når du skal optage. Læs mere herunder omkring vores podcast studie:

Et professionelt podcast studie

Vi tilbyder det bedste udstyr til din podcast. Mikrofoner, recorder og lydkort – alt sammen klar til brug.

SKAL VI PRODUCERE DIN PODCAST?

Så kan vi efter endt optagelse, klippe og færdigbehandle din podcast efter behov.

2 timers optagelse FRA 750kr

Hos os, kan du booke studiet i 2 timer og op efter, fra 750 DKK som privatperson. Ved kommercielle formål, kontakt os for pris.

LEJ VORES UDSTYR FRA 500kr

Du kan også leje vores podcast gear, hvor det afhentes og tilbageleveres hos os. Så kan du selv optage i dine rammer.

Billeder af vores podcast studie

Lej vores podcast studie

Udfyld formularen for at booke vores podcast studie allerede i dag, og styrk dig selv og din podcast! Du kan også sende os en mail på studie@v2social.dk. Vores podcast studie kan lejes alle hverdage fra 08-16. Ved aftenoptagelser, send os en besked. Har du brug for at vi kommer til dig? Så kan dette også lade sig gøre! Vi glæder os til at optage med dig!

Hos V2 Social bruger vi kun det bedste udstyr, podcast mikrofon, lydkort etc. og har de optimale omgivelser til optagelse – hvor vores podcast studie blandt andet er akustikbehandlet for optimal lyd. Vi hjælper dig igang med at optage, hvor vi sørger for at du kommer godt på plads og er helt klar til optagelse. Vil du have filmet din podcast? Så er dette noget vi også også hjælpe med – vi er nemlig specialister i produktion af video, og har selv erfaring med videoproduktion til podcast fra vores eget program.

I vores podcast studie kan vi filme og producere din podcast i et professionelt lyd & lys-setup. Her vil vi som regel producere en hovedvideo inkl. en række mindre videoer. Dermed har du hovedafsnit og outtakes til brug på dine sociale medier – i videoformat! Se bl.a. vores videoproduktioner her.

Så det er meget simpelt – du skal blot trykke på den røde knap, så er du igang. Og vores bedste råd til dig er – lav din egen podcast nu!

Se vores video podcast

Vi er eksperter i at producere video hos V2 Social, så det var naturligt at vi filmede vores egen podcast, til brug på de sociale medier. Med videoformatet, når du flere mennesker og øger dine konverteringer og engagements. Vi har stor erfaring med B2B og virksomhedsvideo (se bl.a. virksomhedsvideo cases her).

Vil du se vores videopodcast? Så se mere herunder:

Vil du vide mere om podcasting?

Skal du til at optage en podcast? Så kan du læse om hvilket podcast udstyr du skal bruge. Ellers kan du trykke på knappen herunder, og besøge vores blog.