Warning: Undefined array key "options" in /customers/7/d/3/v2social.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123Virksomhedsvideo | Video til danske Virksomheder & B2B | V2 Social

Virksomhedsvideo DER SKABER OPMÆRKSOMHED

Se vores b2b produktioner

Ud over at producere virksomhedsvideo for vores B2B kunder, er vi også eksperter inden for webinarer og livestreaming. Er du interesseret i at afholde et virtuelt event eller webinar? Så se vores live streaming side, og få mere information. Se alle vores videoerproduktioner her.

Skal vi producere din virksomhedsvideo?

Står du og mangler video til din virksomhed? Så kontakt os via formularen herunder, eller på admin@v2social.dk

Professionelt udstyr

Vi bruger kun det absolut bedste udstyr til vores produktioner, for at sikre at din virksomhedsvideo bliver perfekt - hver gang.

Stor teknisk erfaring

Vi har produceret video- og billedmateriale for mere end 40 forskellige danske og internationale virksomheder.

Virksomhedsvideo i høj kvalitet

Slutproduktet er en virksomhedsvideo, som vil skille sig ud fra mængden, og være et værdiskabende element for din virksomhed, mange år frem.

Skal du bruge en virksomhedsvideo? Hos V2 Social har vi stor erfaring med produktion af B2B og virksomhedsvideo og har arbejdet med en lang række danske og udlandske virksomheder. Herunder blandt andet: Sennheiser, Alm. Brand, Mover, Pernod Ricard, Falck, PFA Pension og mange flere!

Vores fineste opgave er at sørge for at netop din virksomheds firmavideo bliver unik og ikke ligner dine konkurrenters – samt også rammer lige i øjet i forhold til jeres identitet. Produktion af video til B2B markedet behøver ikke være tørt og kedeligt, og det er vi meget bevidste om hos V2 Social.

Vi hjælper dig med din Virksomhedsvideo

Vi står klar til en dialog omkring din næste virksomhedsvideo, og tager det på os som vores fineste opgave at sørge for, at netop din næste produktioner rammer plet i forhold til budskab, energi og stemning. Det vigtigste for os er at du får en produktion, du vil huske tilbage på og vil blive husket for, i resten af din virksomheds levetid.

Så hvis du står og mangler hjælp til produktionen af en virksomhedsvideo eller andet B2B content, med et professionelt setup, er du altid velkommen til at skrive os en mail eller ringe til os!

Hos V2 Social producerer vi alt fra præsentationsvideo, B2B video og podcasts. Så står du bl.a. med overvejelser omkring at starte din egen podcast – så kan du nu leje vores podcast studie.

...tilfredse kunder!

Skal vi tage dine billeder?

virksomhedsvideo b2b cocntent
videoproduktion pris virksomhedsvideo
produktvideo surface project packshots produktbilleder

Se vores produktioner

Hvis du kunne lide hvad du så på denne side, vil du måske finde resten af vores arbejde interessant. Gå på opdagelse i vores content-univers!