Warning: Undefined array key "options" in /customers/7/d/3/v2social.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123Videoproduktion København | Markedsføring & Sociale Medier

Videoproduktion københavn

Videoproduktioner med din målgruppe i fokus.

Mangler du en videoproduktion i København eller omegn? Hos V2 Social har vi produceret mere end 2000 videoer for danske og udlandske kunder igennem tiden. Bureauet er en sammensmeltning af videoproduktion og digital markedsføring. Hvilket betyder at vi forstår hvordan man kan fortælle historier der ikke kun underholder – men også sælger!

Portrætvideo, fiktion, SoMe videoer, virksomhedshedvideo og meget mere. Vi står klar til at hjælpe dig med din videproduktion i København eller omegn!

Skal du bruge en videoproduktion i københavn?

Udfyld formularen herunder, hvis du skal bruge en videoproduktion i Købehavn. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder bl.a.

Udstyr inhouse

TEknisk erfaring

markedsføring

postproduktion

V2 Social blev startet af Ludvig i 2017, der som tidligere kreativ og Head of Digital på et større reklamebureau i København savnede mere fokus på videoproduktion. Han endte med at opsige sin stilling, og starte sin egen madlavningskanal op, hvor han ugentligt smed videoopskrifter ud på de sociale medier.

3 måneder senere havde han over 50.000 følgere og mere end 6 mio. videoafspilninger! “Wow! “Det kan noget det her video” tænkte han. Gad vide om man kan hjælpe andre med at få deres budskaber ud, på en spændende og interessant måde? Herfra blev V2 Social til.

Med fokus på kreativ videoproduktion og med et skarpt øje til din performance på de sociale medier, hjælper vi dig med at få dit budskab og produkt ud til den rigtige målgruppe. Processen starter ved at du tager kontakt til os, og derfra vil vi sammen finde frem til dine specifikke behov til din næste kreative videoproduktion. Vi ser frem til at lave din næste videoproduktion i København eller omegn.

Nogle af vores elskede kunder

kreativ videoproduktion københavn
videoproduktion københavn
videoproduktion i københavn

RELEVANTE LINKS