Warning: Undefined array key "options" in /customers/7/d/3/v2social.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123Videointerview | 5 Nemme Trin til dit Videointerview | V2 Social

Videointerview - Bliv klar til dit næste videointerview med disse 5 nemme trin

kamera til videointerview

Hvad kan man bruge et videointerview til?

Et videointerview er mere værdifuldt end du tror. I dagens Danmark er der ufattelig mange små virksomheder, og der dukker kun nye op hver dag. Så hvordan får man lige presset sit eget brand forbi mængden?

At videointerviewe dine medarbejdere, eller måske dine kunder, kan være en god måde at vise dit produkt eller virksomhed frem på. Det er en super naturlig måde at vise potentielle nye kunder, hvorfor dit brand skiller sig ud fra mængden. Her er fem gode nemme tips til at lave dit eget videointerview!

Indholdsfortegnelse

Stil de rigtige spørgsmål

videointerview guide

Det er ekstrem vigtigt først og fremmest at forberede de rigtige spørgsmål. Vores mål er at fortælle nye kunder om vores brand. Derfor er det vigtigt vi ikke stiller lukkede spørgsmål som:

‘Skiller dit brand sig ud?’

Men i stedet stiller et mere åbent spørgsmål som:

‘Fortæl lidt om hvorfor dit brand skiller sig ud fra konkurrenten’

Vi vil så vidt mulig ikke have ja/nej svar, så når du stiller åbne spørgsmål, får det personen du udspørger til at tænke, og derfor svare mere ærligt og naturligt. 

Altid forsøg at få personen til at snakke så meget som muligt før du går til næste Emne

Det kan være en god idé at stille opfølgende spørgsmål til personens svar. F.eks. hvis der bliver nævnt en process eller en strategi, så bed dem om at uddybe det. På den måde presser vi mere ud af deres originale svar, og har derfor mere guld at arbejde med.

Find en flot baggrund til dit videointerview

Subjekt til videointerview

Et flot setup er alfa omega for, at din virksomhed virker professionel. Derfor er det super vigtigt at vi kigger på, hvad det egentlig er vi optager.

Her er lige et par hurtige huskeregler når det kommer til baggrunden af dit videointerview:

Aldrig stå direkte op af en væg.

Når du placerer personen op af en væg, ødelægger du det proffesionelle look i dit videointerview. Her har du muligheden for at vise størrelsen på din virksomhed frem, så derfor, sørg altid for at for at placere personen så der er god afstand bag dem.

Ryd op i billedet.

Det siger lidt sig selv. Lad være med at vise at din virksomhed er en svinesti. Det skræmmer kunderne væk. Hvis der er noget i billedet der måske ikke passer ind, som en yogabold, eller et billede af moster Tove, så fjern også det. Det er ligegyldigt, og hjælper ikke med at fortælle om din virksomhed.

Brug naturligt lys

videointerview lyssætning

I et videointerview er lyset fra en bordlampe ikke nok, til at lyse personen op. Det naturlige lys der kommer ind af dit vindue, er et glimrende alternativ til studielamper.

Derfor, find et stort vindue, og stil personen så lyset rammer siden af deres ansigt. Hvis solen er meget skarp, kan du evt. hænge et hvidt lagen foran vinduet for at dulme det lidt.

Har du mulighed for at bruge mere professionelt lys, kan du se hvordan du sætter den perfekte lyssætning til dit interview her.

Koblet sammen med din pæne baggrund, har du lige pludselig noget der godt kunne ligne et professionelt videointerview.

Nu mangler vi bare den anden halvdel af video, nemlig lyd.   

Sørg for at din lyd er skarp

Der er mange der glemmer lyden, når de tænker på at lave en video til deres brand. Lyden er anden halvdel i enhver video, og derfor super vigtig ikke at se hen over.

Når det kommer til videointerview, er mikrofonen på din telefon ikke nok. Husk på, at vi forsøger at vise at vi er professionelle.

Der er mange muligheder når det kommer til mikrofoner, og vi vil derfor ikke belære dig om dem alle. En god bordmikrofon er et glimrende startpunkt. De er ikke super dyre, er super nemme at bruge og har en rigtig god lyd.

Derudover, hvis du står og overvejer at starte en podcast, kan sådan en mikrofon benyttes til det også. Læs vores blogpost om at starte sin egen podcast her.

Hyr en proffesionel til jobbet

Vi ved godt at det ikke er nemt, og ud over hvad vi har nævnt her, er der et hav af begreber vi slet ikke er kommet ind på. Hvordan skal det klippes? Skal der musik med? Hvad med dækbilleder? Har du husket at sætte hvidbalancen osv.

At hyre nogen der har forstand på, at få det bedste frem i folk, og ved hvad der ser godt ud på kamera, er der ingen skam i. Vi forventer trods alt ikke, at du er ekspert på videointerview. Ligesom vi ikke er eksperter på dit brand el. virksomhed.

Så nu har du 4 gode tips til dit næste videointerview, men hvis du ikke helt kan ramme det professionelle look du leder efter, så kommer vi gerne ud og skaber noget content, der passer perfekt til dig og din virksomhed. 

Du kan se eksempel på et videointerview vi har produceret her.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fandt du værdi i dette blogindlæg? Hvis ja – så ville jeg blive endnu gladere hvis du havde lyst til at dele det med dem du kender. Hos V2 Social bruger vi ekstrem meget tid og energi på at levere godt og gratis indhold – og dine delinger betyder noget for os!

Hos V2 Social er vi eksperter i digital marketing, hvor vi bl.a. har stor erfaring med videoproduktion. Vi har hjulpet mere end 100 danske virksomheder med deres digitale marketing – så kontakt os endelig for mere info:

Bliv mere inspireret her:

Om V2 Social_

Velkommen til V2 Social – Et content marketing bureau med fokus på videoproduktion, digital annoncering, SEO og meget mere! Skal du bruge en enkelt videoproduktion eller en bredere løsning, så står vi klar til at hjælpe dig!

Vil du gerne i kontakt med os?