fbpx

Sådan finder du det rigtige video bureau

video bureau v2 social

Derfor skal du finde den rigtige video bureau partner

At finde det rigtige video bureau, kan være en svær og delikat proces. Og det er vigtigt at man holder tungen lige i munden, da det trods alt der dem du vælger, der visuelt skal kommunikere for dit brand eller virksomhed!

I dagens Danmark er der et utal af video bureauer at vælge imellem – og vi lægger ikke fingrene imellem: Hos V2 Social er vi selv et video bureau

Men ikke desto mindre har vi set et utal af vores kunder, inden de indledte et samarbejde med os, blive taget ved næsen af bureauer der har lovet guld og grønne skove. 

Herunder finder du vores bedste råd til, hvordan du finder dit næste video bureau, og forhåbentligvis indleder et langt og frugtbart samarbejde:

Afsnit i blogindlægget:

Tip #1 - Lad være med at blive forblændet af en showreel

En showreel er hvad de fleste video bureauer bruger, for at lokke nye kunder til. Denne er en sammensætning af deres allerbedste produktioner!

Men som kunde aner du ikke, hvad de pågældende videoproduktioner i showreelen har kostet – og om denne produktionskvalitet overhovedet stemmer overens med dit budget.

Det gode råd: Sæt derfor forventningerne ned, og bed video bureauet sende dig nogle af deres produktioner, der lægger sig bedst op af dit ønske til videoproduktionerne.

Tip #2 - få forskellige tilbud fra video bureauer

video bureau

Sørg altid for at få flere forskellige tilbud fra leverandører af videoproduktioner!

Prisforskellene på video bureauer i dag er enorme. Du kan finde bureauer der producerer videoer helt ned til 500kr stykket og helt op til flere millioner. Vores bedste råd er, at du identificerer 3 video bureauer du selv mener vil kunne løfte opgaven for dig, og beder dem om at sende et tilbud på en given opgave.

*note: Beder du om et prisoverslag, så husk at være konkret på opgaven og send gerne eksempler på andre videoer, som du gerne vil have at din video tager afsæt i (så er det meget nemmere for et video bureau at udregne).

Tip #3 - Se deres seneste projekter

video bureau v2 social videoproduktion

Hvad er det seneste projekt det pågældende video bureau har lavet?

Bed altid om at få tilsendt deres seneste produktioner – dette giver et godt billede af seriøsiteten i bureau, og om de rent faktisk har ordre nok til at kunne kalde sig video bureau. Eksempelvis har mange video bureauer en platform, hvor de har deres seneste projekter liggende. 

Her hos V2 Social bruger vi bl.a. Vimeo til at håndtere alle vores kunders videoer, rettelser mm.

…på denne måde undgår du at støde på tidligere nævne “bureau” der lover guld og grønne skove, men dukker op deres en iPhone som videokamera.

Tip 4# - Du får som regel det video bureau du betaler for

Pris og kvalitet hænger sammen. Og dette gøre sig desværre gældende ved valg af video bureau. Derfor er det vigtigt at du afgør hvilken type videoproduktion du ønsker dig. 

Må det godt have en mere dokumentaristisk feel eller skal det ligne en Hollywood film? Du kan nok godt regne ud, hvad der koster mest af de to. 

Kig dog godt efter, de video bureauer der giver dig mere værdi for pengene. Her hos V2 Social kan vi godt lave det vi kalder “one offs” – en engangsproduktion, hvor kun 1 film produceres. Men vi prøver altid at arbejde ind, at du får mere end 1 videoproduktion når vi har filmet for dig. 

Dette kunne eksempelvis være:

1 x Hoved video – Den video du til at starte med ønskede
2 x Cut downs af hoved video – kortere versioner der egner sig godt til de sociale medier
3-4 x Q&A / behind the scenes videoer
1 x billedserie

Meget af budgettet der sættes til en videoproduktion, går på selve produktionsdagen. Så når vi nu har sat lys og lyd op på en location, så er det naturligt for os at sørge for at få så meget video ud af produktionsdagen som muligt.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kan det lide det du læste? Så vil vi blive glade hvis du havde lyst til at dele blogindlægget! Vi bruger enorm meget tid på at levere godt og gratis indhold. Dine delinger af indholdet betyder noget for os.

Vi har hos V2 Social produceret video for mere en 150 danske og udlandske kunder. Vi går op i at danne stærke samarbejder med vores kunder, hvor vi fungerer som deres ad hoc eller faste video & digitale markedsførings-partner. 

Få mere inspiration her:

Om V2 Social_

Velkommen til V2 Social – Et content marketing bureau med fokus på videoproduktion, digital annoncering, SEO og meget mere! Skal du bruge en enkelt videoproduktion eller en bredere løsning, så står vi klar til at hjælpe dig!

Vil du gerne i kontakt med os?