Warning: Undefined array key "options" in /customers/7/d/3/v2social.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123SEO Optimering Guide | 3 tips til bedre SEO optimering | V2 Social

SEO optimering guide: 3 tips til flere hjemmesidebesøg!

seo optimering guide v2 social

Vores SEO optimering guide

Jeg har samlet mine 3 bedste SEO tips til dig i denne SEO optimering guide. Men det hele starter med lidt baggrundshistorie omkring min rejse med SEO optimering.

Jeg var selv en af dem… Jeg tænkte “hvad er SEO?”, og jeg kunne simpelthen ikke forstå, hvorfor SEO optimering var så vigtigt for min virksomhed.

En typisk frase, jeg kan høre mig selv sige var: “Det der Google der, hvad kan det egentligt?” 

Men jeg kan love dig for (efter egen erfaring), at dét der Google – det kan gøre underværker for din forretning, brand eller virksomhed! 

I sidste ende handler det om, hvordan du ser på SEO – i mit tilfælde var det meget enkelt:

SEO optimering skaber forbindelse til dine potentielle kunder, der er i købsmode og allerede er varme – da de organisk, jo har søgt på netop det ord du repræsenterer på Google. 

Herunder finder du mine 3 bedste SEO tips til, hvordan du kommer godt igang med SEO!

Afsnit - SEO Optimering guiden

SEO optimering guide #1: Brug en SEO wireframe der er nem at arbejde i

Seo optimering guide wireframe

Når man skal SEO optimere, kan det hurtigt blive meget avanceret. Hvor skal man starte og hvilke sider på sin hjemmeside skal man fokusere på?

Derfor anbefaler jeg altid, at man skaber en wireframe der holder styr på ens landinpages, og hvad man ønsker at gøre med sin specifikke landing page.

Hos V2 Social  har vi skabt vores egen SEO wireframe (og dette er et af vores bedste SEO tips) som vi arbejder i. Nemt og simpelt sat op – og gør det ekstremt overskueligt for os at holde styr på alle vores landingpages (på egne og vores kunders hjemmeside).

Sådan fungerer SEO wireframen:

kolonne a skriver du din landingpages titel

kolonne b skriver du den keyphrase/søgeord eller søgeordsfrase som du gerne vil ranke efter. Her anbefales det altid at du laver en søgeord analyse inden. Se vores blogindlæg om søgeord analyse.

kolonne c skriver du dine tillægs søgeord. Kunne dette være ord såsom: billig, god eller andet?

kolonne d skriver du månedlige søgninger, som du har fundet via. tjenester såsom Ubersuggest eller lignende. *Hos V2 Social er vi stor tilhænger af Ubersuggest!

Kolonne e til f er tilegnet interne links, her noterer du hvor mange interne links du har, samt hvilke der er tale om. (Se vores blogindlæg om intern linkbuilding her)

Kollonne g til h er tilegnet kontrol af dine eksterne links

Kolonne i til l er administrativt af natur, såsom en SEO tjekliste og to do liste, om siden er published, Google ranking mm.

SEO Optimering guide #2: Intern linkbuilding er alfa omega!

seo optimering guide billede

Du har sikkert hørt det før – men intern linkbuiliding er alfa omega for god SEO. Derfor er et af vores bedste SEO tips til dig, at sørge for at linke internt til dine sider.

En lille test: Hvor mange gange linker jeg internt i dette blogindlæg? …There you go. Der skal en del interne links til, og de skal altid være relevante for det du skriver om.

En vigtig note er, at når du laver intern linkbuilding, så sørg for:

1) At ligge dine links i brødteksten 
2) Gem linket bag en ord der matcher det dit link handler om! Linker du til en side hvis keyphrase er bagning, så skal din sætning du gemmer linket i have ‘bagning’ som en del af frasen.  


…præcist som jeg har gjort det i dette indlæg – dette favoriserer Google, og du vil opnå langt bedre performance heraf.

SEO optimering guide #3:Skab værdi i dine SEO tekster

seo optimering guide af v2 social

Det lyder simpelt. Men sørg for at skabe værdi i dine SEO tekster. Mit bedste råd er altid – skriv fra hjertet, skriv ligetil så det er nemt for den besøgende at læse, og giv så meget væk gratis du kan. Det kan være alt fra:

– Gode råd

– Tips & tricks

– Gratis downloads inden for nichen

…ja jeg kunne næsten blive ved! Det vigtigste er, at personen der besøger din landingpage bliver holdt fast fordi de ikke kan lade være med at blive ved med at læse. Så nu er du jo nået så langt, så hvordan synes du jeg har klaret mig?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fandt du værdi i dette blogindlæg? Hvis ja – så ville jeg blive endnu gladere hvis du havde lyst til at dele det med dem du kender. Hos V2 Social bruger vi ekstrem meget tid og energi på at levere godt og gratis indhold – og dine delinger betyder noget for os!

Hos V2 Social er vi eksperter i godt content, hvor vi bl.a. har stor erfaring med SEO og videoproduktion. Google elsker godt indhold, så derfor er SEO optimering en naturlig del af vores forrening. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din SEO optimering – så udfyld skemaet herunder, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Få mere inspiration her:

Om V2 Social_

Velkommen til V2 Social – Et content marketing bureau med fokus på videoproduktion, digital annoncering, SEO og meget mere! Skal du bruge en enkelt videoproduktion eller en bredere løsning, så står vi klar til at hjælpe dig!

Vil du gerne i kontakt med os?