Warning: Undefined array key "options" in /customers/7/d/3/v2social.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123Praktik hos Reklamebureau | V2 Social |

praktik hos V2 Social - et reklamebureau med fokus på videoproduktion

Mangler du en praktikplads og elsker du video, kreative koncepter & strategier og alt hvad dette indebærer? Så er det muligvis her du skal søge din næste praktikplads. Hos V2 Social lever vi af at lave digital markedsføring og professionelle videoproduktioner for en lang række danske og udlandske kunder. Vi lever og ånder for at lave kreative koncepter der gør sig godt på video og billeder.

Har du interesse for en af nedestående ting? Så er vi nok et match!

KLIP & REDIGERING

Elsker du at klippe video, redigere billeder eller lignende? Så kan vi med garanti udvikle dine skills.

Koncept & Strategi

Har du en kreativ i maven, og elsker du at sidde og komme på kreative koncepter der bunder i god strategi? Så er V2 Social stedet for dig.

Projektledelse

Er du den fødte projektleder? Kan du holde flere bolde i luften på samme tid, og elsker du orden, systemer mm? Så skriv til os!

Produktion

Er du vild med at producere video, billeder mm? Så kan vi garantere at du får flerdoblet dine færdigheder efter et praktikforløb hos V2 Social.

Praktik hos et ungt reklamebureau

Ved et praktikforløb hos V2 Social, får du frihed under ansvar. Du vil få arbejdsopgaver der matcher dine evner, og lidt til. Da vi gerne vil have at du går herfra, endnu bedre end da du ankom, vil vi også presse dig til at blive bedre.

Udfyld formularen herunder, og kontakt os allerede idag!

Eksempler på vores produktioner

Besøg også vores sektion for alle videoproduktioner her:

Videoproduktioner

En kort video om, hvad V2 Social er: