Warning: Undefined array key "options" in /customers/7/d/3/v2social.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123Podcast Produktion | Din podcast-rejse starter her! | V2 Social

podcast produktion -
v2 social

Skal din næste podcast produktion være gennemført?

Skal du starte en podcast op? Så få lavet din podcast produktion hos V2 Social. Hos V2 Social er vi eksperter i podcast  og har hjulpet en lang række danske podcastere og virksomheder med at få deres podcast til at lyde og se godt ud.

Ud over at producere din podcast som lyd, har vi nemlig fuld fokus på videopodcasts også. Vores nybyggede podcaststudie er ikke kun skabt til god lyd, men også til god video. 

Vores egen testcase in-house har været “Ludvigs Podcast”, hvor vi efter blot 6 måneder med fuld fokus på proffessionelt produceret podcasts og videopodcast, har opnået mere end +30.000 månedlige downloads og godt over 10 mio. videoafspilninger på tværs af platforme.

lej podcast studie
lej podcast studie

SKAL DU LAVE EN podcast produktion?

Udfyld formularen, hvis du skal bruge en podcast produktion. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

podcast produktion - vi tildbyder bl.a.

videopodcast

mastering

opsætning og Rss feed

postproduktion

Vores erfaring som podcast produktionsfirma er mangeårig. V2 Social blev i 2017 startet af Ludvig, der som tidligere producer, radiovært, producer og DJ havde mere end +10 års erfaring med produktion af lyd og musik. 

Interessen for produktion af lyd og podcast bliver derfor helt naturligt koblet med videoproduktion – her i form af video podcasts. 

Vores erfaring siger os, at hvis du gerne vil nå bredt ud og fortælle dine budskaber med gennemslagskraft i dine podcasts – så er video en vigtig brik! Det er de færreste podcast i Danmark der anvender video, så det er en nem mulighed for at skille sig ud. Når andre Zigger – så skal du Zagge!

Derfor valgte vi i 2022 at gå all in, og bygge vores eget dedikerede podcast studie – her optager Ludvig bl.a. også sin egen videopodcast “Ludvigs Podcast“.

Nogle af vores elskede kunder

kreativ videoproduktion københavn
videoproduktion københavn
videoproduktion i københavn

RELEVANTE LINKS