fbpx

Et podcast bureau der hjælper dig fra a til z

Velkommen til V2 Social – dit næste podcast bureau!

Vi er specialister i indhold & markedsføring til de sociale medier, herunder bl.a. videoproduktion – men også med fokus på podcasting og podcast til din virksomhed. Vil du gerne have en fast partner, der tager din podcast fra A til Z incl. podcast hosting, redigering, optagelse, markedsføring med mere? Så læs med herunder:

Et professionelt podcast bureau

Vi optager kun på det bedste udstyr - derfor er alt vores podcast udstyr nøje udvalgt til at kunne give en fantastisk kvalitet af din podcast.

+10 års erfaring
m. lydproduktion

Vidste du at vores Direktør, Ludvig, har produceret musik i mere end 10 år og har +5 millioner plays på Spotify? Du er garanteret en fantastisk lyd!

Fra optagelse til markedsføring

Som podcast bureau, kan vi hjælpe vi dig fra A til Z hvis behovet er der. Fra optagelse til markedsføring af din business podcast.

Skal din podcast filmes?

Så kan vi hjælpe dig med dette - vi kan komme til dig med alt udstyr eller du kan optage i vores podcast studie beliggende centralt i København.

*her fortæller Ludvig kort om vores podcast studie, som du kan optage i, hvis vi ikke skal optage hos dig!

Er vi dit næste podcast bureau?

Herunder kan du kontakte os, for mere information om os som podcast bureau til din virksomhed. Vi er altid klar på en dialog eller en kop kaffe. Vil du lave din egen podcast i din virksomhed, så kontakt os endeligt. Er du blot interesseret i at leje vores podcast studie – så tryk her, og se vores side med leje af podcast studiet.

Vores podcast udstyr og studie

V2 Social er et mediehus med fokus på indhold og markedsføring til de sociale medier. Podcast til virksomheder er blevet en vigtig del af markedsføringen i 2020, og derfor har vi valgt at fokusere på, at hjælpe danske virksomheder, som deres foretrukne podcast bureau.

Overvejer du at starte din egen business eller virksomheds podcast? Så står vi klar til at hjælpe dig fra A til Z med produktion og optagelse af din podcast, podcast hosting, redigering, filme din podcast, stå for din podcast markedsføring og meget mere.

Vi har hjulpet mere end 150 danske og udenlandske virksomheder med deres visuelle kommunikation og digitale markedsføring, specielt med fokus på videoproduktion – så vi anbefaler kraftigt at du også filmer din podcast, for fuld effekt.

Se vores video podcast

Hos V2 Social er videoproduktion en kerneydelse, og vil du have fuld effekt af din podcast markedsføring, så anbefaler vi at du filmer din podcast, så du øger dine konverteringer og engagements. Vi har stor erfaring med B2B og virksomhedsvideo. 

Se bl.a. vores videopodcast med Bastian, Marketingchef i Barons herunder:

Vil du vide mere om podcasting?

Skal du til at optage en podcast? Så kan du læse om hvilket podcast udstyr du skal bruge. Ellers kan du trykke på knappen herunder, og besøge vores blog.