Warning: Undefined array key "options" in /customers/7/d/3/v2social.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123Packshots | Professionelle packshots af dit produkt! | V2 Social

Professionelle Packshots

Velkommen til en oversigt over vores udvalgte cases med packshots og produktbilleder. Vi har stor erfaring med produktion af visuelt materiale – herunder også dit næste packshot og produktbillede. Vores cases spænder bredt inden for forskellige nicher, såsom bl.a. tøj, sko, mad, drikkevarer og meget mere.

Se med herunder og se et udpluk af produktbilleder og packshot med udvalgte cases.

Professionelt udstyr

Vi bruger kun det absolut bedste udstyr til vores produktioner, for at sikre at dine packshots bliver perfekte - hver gang.

Stor teknisk erfaring

Vi har produceret video- og billedmateriale af produkter, for mere end 40 forskellige danske og internationale virksomheder.

Packshots i høj kvalitet

Slutproduktet er packshots, som vil skille sig ud fra mængden, og være et værdiskabende element for din virksomhed, mange år frem.

Vi hjælper dig med dine packshots!

Hvis du skal bruge hjælp til dine packshots eller produktbilleder er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vores prisniveau slår ikke hul i din økonomi, og vores fornemmeste opgave er at sørge for, at du går herfra med et smil på læben og med fuld tilfredshed over dine billeder!

Vores fotostudie er beliggende i København, og her har vi et fuldt setup af backdrops, professionelt fotolamper og kameraer – så du er garanteret en højkvalitets-produktion af dine produkter (og så er kaffen varm).

Vi leverer alle billeder i ønsket format, og der aftales inden produktion antal retterunder, art direction mm. så vi er sikre på at vi rammer den retning som du ønsker med dine billeder.

Skal du bruge packshots?

Står du og mangler flotte billeder af dit produkt? Så kontakt os via formularen herunder, eller på admin@v2social.dk

Se vores packshots

Ninkasi Beer Fridge

Ninkasi Beer Fridge er et køleskab designet til øl. Opgaven her tog 5 timer, hvor vi skød på location og brugte fuldt setup med flash og kameraer.

produktvideo Packshots Produktbilleder

Fever-Tree Tonics

Fever-Tree skulle bruge en række produktbilleder i miljø. Skydning foregik på restaurant Yaffa i centrum af København og tog samlet 6 timer.

packshots

Surface Project Shoes

Surface Project har vi hjulpet med produktbilleder samt packshots til deres webshop. Surface Project er sneakers lavet af genanvendt havplastik.

packshots

...tilfredse kunder!

Vi producerer også video!

Se vores arbejde

Hvis du kunne lide hvad du så på denne side, vil du måske finde resten af vores arbejde interessant. Gå på opdagelse i vores content-univers!