Warning: Undefined array key "options" in /customers/7/d/3/v2social.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123Livestreaming til din virksomhed | Livestream af dit næste event | V2 Social

livestreaming til din virksomhed

Hos V2 Social hjælper vi dig med din næste livestreaming til din virkomsomhed. Skal du have produceret en livestream af dit event, webinar, konference eller lignende til din virksomhed – så kan vi hjælpe dig med et kvalificeret bud på en løsning!

Vi filmer kun på professionelt udstyr

Hos V2 Social bruger vi cinema-kameraer og professionelt lys og lyd! Alt til den perfekte live stream.

Du har altid en tekniker tilknyttet

Vores teknikere står for opsætning af din live stream produktion - så du er i sikre hænder.

Vil du leje vores livestreaming studie?

Vil du gerne leje vores live stream studie? Så send os endelig en besked, og så får vi det til at ske!

Vi kan efterredigere live streamen

Skal du bruge live streamen som content efterfølgende? Så optager vi og redigerer den gerne for dig.

En fleksibel livestreaming løsning til din virksomhed

Skal du eller din virksomhed afholde et webinar eller event der skal livestreames, så kan du booke vores livestreaming studie eller vi kan komme til jer. Kun fantasien sætter grænser – vi vil altid bestræbe os på at sætte en så flot scene for din live stream event eller webinar! Er du interesseret i at høre, hvad det koster at live streame? Så kontakt os nu!

Fra idé til produktion og afvikling - Livestreaming til din virksomhed

Vi hjælper dig med at sætte rammerne for din livestreaming til din virkomshed, hvis der er brug for det. Så har du eller din virksomhed ikke helt idéen for jeres live streaming på plads, træder vi gerne til og kommer med løsningsforslag, for at gøre jeres live stream endnu mere spændende. En livestream er i høj grad som at fortælle en god historie – der skal være en introduktion, optakt, problem, løsning på problem og så en outro. Det er med disse narrative greb og kreative idéer vi vil gå til værks med respekt for din virksomheds identitet og æstetik.

Du kan leje vores studie til din livestream, men er du interesseret i podcasting, så kan du også leje vores podcast studie.

Skal du afholde en livestreaming til din virksomhed?

Står du og mangler hjælp til din live stream til dit event, webinar eller virksomhed? Så kontakt os via formularen herunder, eller på admin@v2social.dk. Så kan vi komme med et bud på opgaven og en samlet pris for din live streaming.

Se vores tidligere livestream og videoproduktioner

Hos V2 Social er vi eksperter i at producere video – skal du bruge videocontent? Så se alle vores B2B og virksomhedsvideo cases nu!

...tilfredse kunder!

Skal vi tage dinE billeder?

livestreaming virksomhed
virksomhedsvideo b2b livestreaming virksomhed
livestreaming virksomhed b2b

Se vores cases

Hvis du kunne lide hvad du så på denne side, vil du måske finde resten af vores arbejde interessant. Se vores cases her: