fbpx

Hvad du skal bruge til videoproduktioner

videoproduktion v2 social

Skal du igang med videoproduktioner?

Herunder finder du en kort guide til, hvad skal bruge hvis du skal lave videoproduktioner.

For at lave en god produktion, er det ikke livsnødvendigt med et dyrt kamera mm. Vil du dog gerne have et resultat der skiller sig ud og er af meget høj kvalitet? Så anbefaler jeg at du kontakter et videobureau som os eller en af de mange andre udbydere Danmark har at byde på.

Guiden herunder er 1 til 1, hvad vi selv bruger hos V2 Social – dog med en del dyrere grej end hvad du måske har brug for.

Indholdsfortegnelse

Lyssætning & lamper

Lys er alt når du laver videoproduktioner. Sørg derfor for at købe en god led lampe til formålet inkl. en form for softbox.

1) LED-lamper af mærket Godox er et godt valg! Deres SL60’er er en super lampe til billige penge

2) Jeg anbefaler softboxe til all round brug, der har formen “lanterne”. Dvs. at softboxen ligner en lanterne. Denne type softbox giver et super godt og blødt lys.

3) Husk at købe et stativ som lampen kan stå på.

Se evt. vores guide til god lyssætning her.

Herunder ser du et eksempel på en af vores bedst belyste videoer. Der er her brugt en lampe og softbox der er stor – og derfor skaber et blødt lys!

Videokamera

Nu har du fundet dine lamper, så er det tid til at finde et dyrt kamera ikke? Ikke helt!

Lys betyder nemlig alt, når man taler videoproduktioner. Derfor kan du nærmest, ved hjælp af din smartphone, klare alt med denne. Dog kan jeg anbefale (hvis du tager videoproduktionerne lidt mere seriøst) et DSLR kamera såsom et Canon EOS R inkl. en Sigma 18-35mm linse. Dog er du allerede her godt omkring de 20.000kr i pris.

Så mit bedste råd? Start med at bruge telefonen!

Lyden på dine videoproduktioner

Lamper og kamera er på plads – og her glemmer de fleste sidst vigtige ingrediens.

Nemlig lyden.

Bruger du din telefon eller andet kamera, anbefaler jeg altid at du bruge en form for mikrofon.

Skal du filme flere forskellige mennesker i et rum? Jamen så anbefaler jeg en mikrofon du kan sætte direkte på kameraet. En Røde VideoMicro er et godt bud her.

Skal du filme et videointerview med én person, der sidder stille eller bevæger sig rundt? Så skal du helt klart have fat i en clip on mic. Mærket Boya laver ret fine mics til meget overkommelige priser. Der medfølger endda iPhone / smartphone stik så alt passer sammen.

Skal du bruge hjælp til dine videoproduktioner?

Så skal du ikke være bange for at kontakte os. Vi er eksperter i produktion af video og elsker alt hvad der omhandler video.

Du kan også leje vores udstyr, hvor vi kan hjælpe dig med at sammensætte en fed pakke til din næste videoproduktion.

Få mere inspiration her:

Om V2 Social_

Velkommen til V2 Social – Et content marketing bureau med fokus på videoproduktion, digital annoncering, SEO og meget mere! Skal du bruge en enkelt videoproduktion eller en bredere løsning, så står vi klar til at hjælpe dig!

Vil du gerne i kontakt med os?