fbpx

Lej et fotostudie i københavn

Skal du bruge et fotostudie? Så kan du leje vores fotostudie lige ved Kløvermarken i København. Fotostudiet er perfekt til produktioner såsom packshots, fashion, videoproduktioner mm. Se mere herunder for info omkring fotostudiet:

2 timers leje til 300 ex. moms

Skal du kun bruge lokalet i kort tid? Så koster det kun 350 ex. moms for 2 timer.

Dagspris:
800 ex. moms

Lejer du det i en dag, så er tiden fra 08-16. Dermed kommer timeprisen helt ned på 125kr!

Leje af udstyr

Skal du bruge foto- eller videoudstyr? Eller skal du bruge et backdrop? Det kan du sagtens leje af os. Kontakt os for info!

Fri parkering i 2 timer

Du kan parkere lige foran fotostudiet i op til 2 timer gratis. Lidt længere væk findes der gratis ubegrænset parkering.

Lej vores fotostudie

Kunne du tænke dig at leje vores fotostudie i København? Så udfyld formularen herunder – og så kontakter vi dig med det samme! Du kan også sende os en mail på studie@v2social.dk. Du kan leje vores fotostudie alle hverdage fra 08-16. Ved aftensessioner eller weekends vil der være tillæg.

Mere info omkring vores fotostudie:

I fotostudiet finder du et udvalg af backdrops, samt udstyr som du kan leje oven i dagsprisen. Hvis du ønsker dette, så tøv ikke med at kontakte os – så finder vi ud af en samlet pris. Backdrops mm. er til fri afbenyttelse – dog pålægger vi en ekstra rate, hvis backdroppet ødelægges eller dele af det skal smides ud grundet revner, snavs eller lignende.

Hos V2 Social producerer vi selv video og foto for en lang række danske virksomheder, så vores omgivelser er skræddersyet til at være effektive til at lave flotte billeder og video. Har du bl.a. selv brug for hjælp til produktion af din billeder eller video? Så kan vi også være behjælpe lige med dette – Se vores videoproduktioner her.

Tidligere produktioner fra vores fotostudie

Herunder finder du en række af produktioner som fotostudiet af dannet rammer for – billeder og hovedsagligt video.

Videoproduktioner

BILLEDER

Podcast studie til leje i københavn

Fotostudiet bruges også som lydstudie, og er derfor akustikbehandlet i den anden halvdel af rummet. Skal du optage en podcast kan dette også lejes. Besøg vores side for udlejning af podcast studie.