fbpx

Lej et fotostudie i københavn

Skal du bruge et fotostudie? Så kan du leje vores fotostudie lige ved Kløvermarken i København. Fotostudiet er perfekt til produktioner såsom packshots, fashion, videoproduktioner mm. Se mere herunder for info omkring fotostudiet:

Leje af udstyr

Skal du også bruge udstyr? Så kan du leje vores eget udstyr til dine produktioner. Her snakker vi alt fra stativer, flashes, videolamper og meget mere. Kontakt os for info!

Ingen afbrydelser

Rummet er for sig, så det er ikke et gennemgangsrum mm. Når du ankommer vil du blive mødt af en tekniker, som åbner op for jer. Rummet er videoovervåget.

Dagspris:
1500 ex. moms

Skal du leje længere eller kortere tid, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Fri parkering i 2 timer

Du kan parkere foran fotostudiet i op til 2 timer gratis.

Lej vores fotostudie

Kunne du tænke dig at leje vores fotostudie i København? Så udfyld formularen herunder – og så kontakter vi dig med det samme! Du kan også sende os en mail på studie@v2social.dk. Du kan leje vores fotostudie alle hverdage fra 08-16. Ved aftensessioner eller weekends vil der være tillæg.

Mere info omkring vores fotostudie:

I fotostudiet finder du et udvalg af backdrops, samt udstyr som du kan leje oven i dagsprisen. Hvis du ønsker dette, så tøv ikke med at kontakte os – så finder vi ud af en samlet pris. Backdrops mm. er til fri afbenyttelse – dog pålægger vi en ekstra rate, hvis backdroppet ødelægges eller dele af det skal smides ud grundet revner, snavs eller lignende.

Hos V2 Social producerer vi selv video og foto for en lang række danske virksomheder, så vores omgivelser er skræddersyet til at være effektive til at lave flotte billeder og video. Har du bl.a. selv brug for hjælp til produktion af din billeder eller video? Så kan vi også være behjælpe lige med dette – Se vores videoproduktioner her.

Tidligere produktioner fra vores fotostudie

Herunder finder du en række af produktioner som fotostudiet af dannet rammer for – billeder og hovedsagligt video.

Videoproduktioner

BILLEDER

Podcast studie til leje i københavn

Fotostudiet bruges også som lydstudie, og er derfor akustikbehandlet i den anden halvdel af rummet. Skal du optage en podcast kan dette også lejes. Besøg vores side for udlejning af podcast studie.