fbpx

Lej et fotostudie i københavn

Skal du bruge et fotostudie? Hos V2 Social elsker vi alt hvad der handler om foto og video – og derfor har vi indrettet et fotostudie i vores lokaler der ligger ved Kløvermarken i København. Fotostudiet er perfekt til mindre produktioner såsom packshots, headshot, videoproduktioner mm. Længere nede på siden, kan du bl.a. se eksempler på nogle af de produktioner der er lavet i studet. Læs med herunder:

Leje af udstyr

Da vi har en stor udstyrspakke, er det muligt for dig også at leje vores lamper, flashes, kameraer mm. til din produktion. Kontakt os for mere info.

Tilknyttet tekniker

Har du brug for hjælp til opsætning mm? Så kan vores tilknyttede tekniker for dagen hjælpe jer.

Dagspris:
1500 ex. moms

...du kan også booke en half dag á 3 timer max, til 800 ex. moms.

Fri parkering i 2 timer

Du kan parkere foran fotostudiet i op til 2 timer gratis.

Lej vores fotostudie

Kunne du tænke dig at leje vores fotostudie i København? Så udfyld formularen herunder – og så kontakter vi dig med det samme! Du kan også sende os en mail på studie@v2social.dk. Du kan leje vores fotostudie alle hverdage fra 08-16. Ved aftensessioner eller weekends vil der være tillæg.

Billeder af vores fotostudie

I fotostudiet finder du et udvalg af backdrops, samt udstyr som du kan leje oven i dagsprisen. Hvis du ønsker dette, så tøv ikke med at kontakte os – så finder vi ud af en samlet pris. Backdrops mm. er til fri afbenyttelse – dog pålægger vi en ekstra rate, hvis backdroppet ødelægges eller dele af det skal smides ud grundet revner, snavs eller lignende.

Hos V2 Social producerer vi selv video og foto for en lang række danske virksomheder, så vores omgivelser er skræddersyet til at være effektive til at lave flotte billeder og video. Har du bl.a. selv brug for hjælp til produktion af din billeder eller video? Så kan vi også være behjælpe lige med dette – Se vores videoproduktioner her.

Tidligere produktioner fra fotostudiet

Herunder finder du en række af produktioner som fotostudiet af dannet rammer for – billeder og hovedsagligt video.

Videoproduktioner

BILLEDER

...vi lejer bl.a. også vores podcast studie ud!

Vil du gerne vide mere om mulighederne her? Så besøg vores side for udlejning af podcast studie.