Warning: Undefined array key "options" in /customers/7/d/3/v2social.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123Facebook Video I Hvor lang skal din Facebook Video være? | V2 Social

Hvor lang skal din Facebook video være?

I dette opslag tager jeg dig igennem de 2 punkter, som typisk er gældende når vi her hos V2 Social arbejder med Facebook video og SoMe video.

Hvorfor er længden på din Facebook video vigtig?

På SoMe kan du ramme din målgruppe ad flere omgange. Rammer du dem første gang med en video, er det første gang de bliver udsat for dit brand eller virksomhed.

Rammer du dem anden gang, kalder man dette for retargeting. Det er her de allerede har skabt en forbindelse / engagement med din virksomhed igennem den første video.

Forstår du dette adfærdsmønster, vil du forstå vigtigheden af brug af korte videoer og lange videoer på Facebook.

Indholdsfortegnelse

1. Lang Facebook video: Gør et godt indtryk på målgruppen!

Din video skal være præcist så lang som den har behov for at være! Med dette mener jeg, at det er vigtigt at du ikke begrænser din videos længde, hvis indholdet er godt nok til at lave en video der eksempelvis er 2 minutter lang.

Derfor er det utrolig vigtigt, at du stopper med at fokusere på videoens længde – og hellere fokuserer på hvor godt dit indhold er. 

Sørg for at dit indhold er spot on i forhold til din målgruppe – det er muligvis første gang de kommer i kontakt med din virksomhed, så det er alfa omega at de har en god oplevelse med videoen!

Godt indhold = god markedsføring = flere engagements / engagerede personer = flere salg på sigt.

2. Kort Facebook video: Retargeting (styrk dit salg!)

De korte videoer, fungerer perfekt til retargeting. Rent faktisk viser vores dataundersøgelser fra vores egne kunder, at korte videoer klarer sig +15% bedre end long format videoer.

Dette er gældende når man kigger på KPI’er såsom: CPC (Cost Per Click), CPV (Cost per view) mm.

Derfor anbefaler vi altid, at man ud fra sin lange videoer, klipper sine kortere videoer.

Dette kunne være eksempelvis: Trailere, bloopere, Call To Action videoer mm.

facebook video

Vider er altafgørende når du gerne vil nå din målgruppe i 2021. 

Derfor anbefaler vi altid, at du øger dit fokus på video og endda arbejder sammen med professionelle som os. Hos V2 Social hjælper vi ikke kun med at producere fantastisk video, men også med markedsføringen og content marketing for dit brand. Produktion og marketing – samlet under et tag.

*vores seneste produktion for Cocktail Studio.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dine delinger betyder alt for os!

Så kontakt os herunder. Se bl.a. vores oversigt over alle vores videoproduktioner!

Om V2 Social_

Velkommen til V2 Social – Et content marketing bureau med fokus på videoproduktion, digital annoncering, SEO og meget mere! Skal du bruge en enkelt videoproduktion eller en bredere løsning, så står vi klar til at hjælpe dig!

Vil du gerne i kontakt med os?