fbpx

Sådan optimerer du til content til mobilen!

facebook billedstrørrelser sådan optimere du dit content til mobil

Hvorfor er de rigtige facebook billedstørrelser vigtige?

SoMe, eller Sociale Medier, har større indflydelse på vores dagligdag end nogensinde før. Vi går allesammen rundt med mobilen ved hånden alle døgnets timer, og faktisk konsumeres 52% af al webtrafik mobilt. Derfor er det utroligt vigtigt at det indhold man udgiver er optimeret til mobilen. Det er derfor vi lavet denne guide til de vigtigste billedstørrelser til brug på bl.a. Facebook & Instagram.

Indholdsfortegnelse

Hvilke billedstørrelser til Facebook & Instagram skal du bruge?

de rette facebook billedstørrelser er alfa omega

1. Bredformat

Bredformat er klassikeren vi alle sammen kender, og er den der bliver brugt til fjernsyn, computere mm. men også på mobilen. Bredformat er den billedstørrelse du skal bruge, hvis du laver længere videoformater, såsom tutorials, afsnit af en videoserie eller lignende. Her hos V2 Social producerer vi for eksempel Månedens Pizza for Frankies Pizza, hvor vi benytter os af netop bredformat.

 

Bredformat billedstørrelser

2. Kvadratisk Format

Firkantet format (eller kvadratisk format) er Instagram-kongen og en af de bedste billedstørrelser til sælgende content. Det kvadratiske format er samtidig en af de Facebook billedstørrelser som algoritmen favoriserer aller mest. Dette skyldes alsidigheden af det firkantede format, fordi de kan placeres på tværs af platforme og i forskellige sammenhænge. 

Vores erfaring viser også at det videoindhold der har dette format, klarer sig langt bedre end andre formater, når det kommer til annoncer.

3. Story format

Højformat eller story format, er god at bruge ét sted. – You guessed it, til Stories! Stories er implementeret på både facebook og instagram, men andre platforme bruger også højformat. 

Bl.a. Bruger Snapchat story funktionen, mens TikTok udelukkende bruger video i Story format.

Højformat story format

*En konkurrence video i kvadratisk format, optimeret til mobilen, produceret for Malfy Gin Danmark.

Video og annoncering af disse er utroligt vigtigt i 2021!

Derfor anbefaler vi at du implementerer video i din digitale markedsføring. Man siger at et billeder siger mere end 1000 ord og en video er jo en lang række billeder, så det er mange tusind ord der kan formidles her! Det er derfor ikke særligt vanskeligt, så det er utroligt nemt at skabe værdifuldt og engagerende videomateriale til dit publikum.

Hvis du er interesseret i annoncering på de sociale medier, kan du bl.a. læse vores blogindlæg om SoMe Annoncering i 2021 – lige her.

Del gerne vores indhold!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fandt du dette blogpost værdifuldt? Så ville vi blive meget taknemmelige hvis du havde lyst til at dele det med dit netværk. Vi prioriter at levere godt og gratis indhold hos V2 Social, derfor betyder dine delinger utroligt meget for os!

Hos V2 Social er vi eksperter i SoMe annoncering og digital marketing, hvor vi bl.a. har stor erfaring indenfor videoproduktion mm. Vi har indtil nu hjulpet mere end 100 danske virksomheder med deres digitale annoncering – Skal du være den næste? Kontakt os endelig for mere info og en uforpligtende kop kaffe:

Kort om os:

Bliv inspireret her:

Om V2 Social_

Velkommen til V2 Social – Et content marketing bureau med fokus på videoproduktion, digital annoncering, SEO og meget mere! Skal du bruge en enkelt videoproduktion eller en bredere løsning, så står vi klar til at hjælpe dig!

Vil du gerne i kontakt med os?