Warning: Undefined array key "options" in /customers/7/d/3/v2social.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123Eventvideo | V2 Socials Eventvideo - Produktioner | V2 Social

Få produceret din Eventvideo

Skal vi producere din eventvideo?

Vi er altid klar til at producere video til netop DIT event, og er derfor altid parat til nye events & arrangementer!

Professionelt udstyr

Vi bruger kun det absolut bedste udstyr til vores produktioner, for at sikre at din eventvideo bliver perfekt - hver gang.

Stor teknisk erfaring

Vi har produceret video- og billedmateriale til events for mere end 40 forskellige danske og internationale virksomheder.

Eventvideo i høj kvalitet

Slutproduktet er en eventvideo som vil skille sig ud fra mængden, og være et glædeligt tilbageblik mange år frem.

Se vores eventvideo produktioner

Ud over blot at filme en eventvideo som alle andre har i forvejen, går vi op i at sørge for at netop din produktion får sit eget liv, hvadend man skal inkorporere elementer såsom: interviews, grafik, sjove formater i form af bestemt ting dine gæster skal gøre foran kameraet mm. Det vigtigste for os er at du får en produktioner, du vil huske tilbage på og vil blive husket for, i resten af din virksomheds levetid.

Så hvis du står og mangler hjælp til produktionen af en eventvideo, med et professionelt setup er du altid velkommen til at skrive os en mail eller ringe til os!

Vi hjælper dig med din eventvideo produktion!

Vi står klar til en dialog omkring din næste eventvideo, og tager det på os, som vores fineste opgave at sørge for, at netop din næste produktioner rammer plet i forhold til budskab, energi og stemning. Det vigtigste for os er at du får en produktion, du vil huske tilbage på og vil blive husket for, i resten af din virksomheds levetid.

Så hvis du står og mangler hjælp til produktionen af en eventvideo eller andet event-indhold, med et professionelt setup, er du altid velkommen til at skrive os en mail eller ringe til os!

Skal vi kontakte dig?

Står du og mangler video til dit event? Så kontakt os via formularen herunder, eller på admin@v2social.dk

...tilfredse kunder!

Vi tager også Billeder!

Vidste du, at vi også tager billeder til events? Nå ikke? Herunder kan du se et udvalg af de bedste billeder fra de events, vi samtidig har produceret video til. Er det et større event der skal afdækkes møder vi op flere mand, så både billeder og video bliver perfekte.

eventvideo Lillet
eventvideo lillet
eventvideo

Se vores arbejde

Hvis du kunne lide hvad du så på denne side, vil du måske finde resten af vores arbejde interessant. Gå på opdagelse i vores content-univers!