Warning: Undefined array key "options" in /customers/7/d/3/v2social.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123Case - Cocktail Studio - V2 Social

Cocktail Studio

Online brandopbygning, i form af et bredt cocktailunivers

En verden af cocktails med stor underholdninsværdi

Vores arbejde for Cocktail Studio

Velkommen til Cocktail Studio – et cocktailunivers fyldt med værdiskabende cocktail-content der underholder og uddanner! Videoproduktion møder digital annoncering.

Mål? Branding af Pernod Ricard Danmarks mange brands, samt leadgenerering til samarbejdspartneren nemlig.com.

+ 0
Clicks til webshop
+ 0 M
Videovisninger
0 %
Gns. Engagement rate
0 DKK
Gns. CPC (Cost Pr. Click)

Hvad laver vi for Cocktail Studio?

Hvordan samler vi brandawareness & e-commerce i ét cocktailunivers?

Pernod Ricard Danmark har en lang række af spiritus-brands de aktivt gerne ville markedsføre & sælge via. deres shop-in-shop brandbutik på Nemlig.com. Den danske cocktailscene er spirende, og fyldt med en masse talent i form af dygtige bartendere der med blod, sved og tårer dygtiggør sig bag baren hver weekend. Endvidere ser vi en massiv gruppe af cocktail-interesserede mennesker landet over, der elsker inspiration & selv at stå i hjemmet lave cocktails.

Lad os få disse to verdener til at mødes – sig hej til Cocktail Studio!

Løsning: Et brand-univers med værdiskabende & strategisk videocontent!

Med Cocktail Studio har vi produceret en lang række værdiskabende videoproduktion i form at: Cocktailopskrifter, Cocktail how-tos, konkurrencer, tips & tricks og meget mere. Med fokus på at skabe værdi i alle videoproduktioner, har vi endvidere formået at lade Pernod Ricards produkter indgå i hver en videoproduktion.

Alle videoproduktioner bliver opsat som annoncer på Facebook & Instagram, og genererer brand-awareness og click til Cocktail Studios partner Nemlig.com, hvor alle produkter der vises i videoerne indgår.