Warning: Undefined array key "options" in /customers/7/d/3/v2social.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 123Case - Frankies Pizza - V2 Social

Frankies Pizza

Historien om de lyserøde pizzabakkers indtog

En restaurantkæde i hastig udvilking

Vores arbejde for Frankies Pizza

Vi har hjulpet Frankies Pizza fra start, med at skabe deres fantastiske pizza-univers. Vi byder dig velkommen til influencerbaseret pizza-content af høj kaliber og med masser af energi!

Mål? Øg brandawareness i Danmark, og skab en masse trafik til hjemmeside og generer nye bookings & take away bestilllinger.

+ 0 %
Gns. Engagement -rate
+ 0 M
Videovisninger
+ 0 M
Post Engagements
0 DKK
Gns. CPC (Cost Pr. Click)
+ 0 %
Social CTR

Hvad laver vi for Frankies Pizza?

Et friskt pust, i en gammel branche

Vi har været stolte af, at være Frankies Pizza bureau siden de startede op i 2019. Frankies Pizza ramte den danske pizza-scene på en tid, hvor der var behov for et frisk pust. Men hvordan skaber man et nyt & ungdommeligt pizzabrand?

Løsningen skulle vise sig, at ligge gemt i et lyserødt, ekstrovert, ungdommeligt og energisk pizza-univers.

værdiskabende pizzacontent!

Det kreative afsæt & hovedformat for Frankies Pizzas videproduktioner, blev ‘Månedens Pizza’ – hvor der inviteres en månedligt gæst / influencer ind, der får lov til at sammensætte sin egen pizza, der samme måned ryger på kortet. Det hele optages, med fuldt video-setup. TV-Køkken style!

Influencermarketing, underholdning & uddannelse (pizza know-how) blandes her sammen, til et stort værdiskabende videokoncept – der har genereret et kæmpe brandawareness for Frankies Pizza i Danmark.

V2 Social viste sig fra start af, at være præcis det vi havde behov for; agile, hurtige, professionelle, 100% forståelse for behov samt ”under promise og over performe”. Selv når vores egen idébank er udtømt, er V2 Social proaktive og kommer med kreative løsninger og forslag. V2 Social har spillet en kæmpe rolle udi FRANKIES’s digitale markedsføring som totalleverandør.
Lars Bertelsen
Partner, Frankies Pizza
Frankies Pizza produktbillede madbillede madfotografi
content marketing v2 social